Menu Close
Ne jemi stafi...
kujdesemi për ju

I'm a Fashion Designer From San Francisco, CA

Rr. Robert Doll 84,
10.000 Prishtinë, Kosovë
Mob: +383 45 55 40 50
Mail: info@mollaks.com
E hënë - E premtë 09-20
E shtunë 09-17

Pëlqena në

Kujdesi ndaj klienteve
MOLLA KS është kompani e autorizuar për shitjen dhe shpërndarjen e produkteve Apple në Kosovë. Produktet në MOLLA KS janë origjinale dhe vijnë përmes vijave zyrtare të furnizimit nga Apple. Gjatë çdo blerjeje, konsumatorit i jipet kuponi fiskal i rregullt dhe garancioni 1 vjeçar i pranuar ndërkombëtarisht në të gjitha pikat e autorizuara nga Apple. MOLLA KS ju inkurajon që të bleni vetëm produkte origjinale Apple dhe ju mundëson të paguani deri në 12 këste.
UI/UX 95%
Ideas 80%
Marketing 75%
Consulting 85%
Mbështetje i të gjitha paisjeve APPLE

Ne ju garantojn per cilesi, i mbështesim te gjitha paisjet qe ne i shesim dhe mundohemi te qendrojn gjithmon afer me ju...

X

Ju duhet ti keni të dhënat e sakta, mos tentoni të manipuloni [kujdes_policia].