iPhone 8/ 8 Plus

749.001,149.00

SKU: N/A Category:

Description

iPhone 8

Kapaciteti: 64GB, 256GB

Ngjyra: Silver, Space Gray, Gold, (PRODUCT)RED

Ekrani: 4.7-inch Retina HD

Lartësia (mm): 138.4

Gjerësia (mm): 67.3

Thellēsia (mm): 7.3

Pesha (gram): 148

Rezistent ndaj ujit dhe pluhurit

Kamera: 12MP, 4K video deri në 60 fps

Touch ID

Chip: A11 Bionic

Opcionale: Karikimi Wireles

 

iPhone 8 Plus

Kapaciteti: 64GB, 256GB

Ngjyra: Silver, Space Gray, Gold, (PRODUCT)RED

Ekrani: 5.5-inch Retina HD

Lartësia (mm): 158.4

Gjerësia (mm): 78.1

Thellēsia (mm): 7.5

Pesha (gram): 202

Rezistent ndaj ujit dhe pluhurit

Kamera: 12MP dual kamera me Portrait mode, Portrait Lighting (beta), 4K video deri në 60 fps

Touch ID

Chip: A11 Bionic

Opcionale: Karikimi Wireless

 

Çfarë përmban paketimi fabrik nga Apple ?

  • iPhone me iOS 11
  • Ndëgjojset me Lightning Konektor
  • Lightning – 3.5 mm Adapter për kufje
  • USB prizë karikimi
  • Dokumentacioni

Konsumatorit i jipet kuponi fiskal dhe garancioni 1 vjeçar i pranuar ndërkombëtarisht në të gjitha pikat e autorizuara nga Apple.

 

Additional information

Size

iPhone 8, iPhone 8 Plus

Memoria

256GB, 64GB

Ngjyra

(PRODUCT)Red, Gold, Silver, Space Gray