iPhone 7/ 7 Plus

599.00970.00

SKU: N/A Category:

Description

iPhone 7

Kapaciteti: 32GB, 128GB

Ngjyra: Jet Black, Silver, Space Gray, Gold, Rose Gold

Ekrani: 4.7-inch Retina HD

Lartësia (mm): 138.3

Gjerësia (mm): 67.1

Thellēsia (mm): 7.1

Pesha (gram): 138

Rezistent ndaj ujit dhe pluhurit

Kamera: 12MP, 4K video në 30 fps

Touch ID

Chip: A10 Fusion chip

 

iPhone 7 Plus

Kapaciteti: 32GB, 128GB

Ngjyra: Jet Black, Silver, Space Gray, Gold, Rose Gold

Ekrani: 5.5-inch Retina HD

Lartësia (mm): 158.2

Gjerësia (mm): 77.9

Thellēsia (mm): 7.3

Pesha (gram): 188

Rezistent ndaj ujit dhe pluhurit

Kamera: 12MP dual kamera me Portrait mode, 4K video në 30 fps

Touch ID

Chip: A10 Fusion chip

Çfarë përmban paketimi fabrik nga Apple ?

  • iPhone me iOS 11
  • Ndëgjojset me Lightning Konektor
  • Lightning – 3.5 mm Adapter për kufje
  • USB prizë karikimi
  • Dokumentacioni

Konsumatorit i jipet kuponi fiskal dhe garancioni 1 vjeçar i pranuar ndërkombëtarisht në të gjitha pikat e autorizuar nga Apple.

 

Additional information

Size

iPhone 7, iPhone 7 Plus

Memoria

128GB, 32GB

Ngjyra

Black, Gold, Jet Black, Rose Gold, Silver