iPhone 8/8 Plus

iPhone 7

iPad (2012)

MOLLA KS
Rr. Robert Doll 84
  10.000 Prishtinë

+383 45 55 40 50
+383 49 85 75 55

info@mollaks.com

Orari i punës
E hënë - E premtë 09-20
E shtunë 09-17

MOLLA KS është kompani e autorizuar për shitjen dhe shpërndarjen e produkteve Apple në Kosovë. Produktet në MOLLA KS janë origjinale dhe vijnë përmes vijave zyrtare të furnizimit nga Apple. Gjatë çdo blerjeje, konsumatorit i jipet kuponi fiskal i rregullt dhe garancioni 1 vjeçar i pranuar ndërkombëtarisht në të gjitha pikat e autorizuara nga Apple. MOLLA KS ju inkurajon që të bleni vetëm produkte origjinale Apple dhe ju mundëson të paguani deri në 12 këste.