Apple TV 4K
32GB

Madhësia dhe pesha Apple TV 4K
Lartësia: 35 mm
Gjerësia: 98 mm
Thellësia: 98 mm
Pesha: 425 gr.

Madhësia dhe pesha Siri Remote
Lartësia: 124 mm
Gjerësia: 38 mm
Thellësia: 6.3 mm
Pesha: 45 gr.

Procesori: A10X Fusion chip me 64-bit arc.
Wireless: Bluetooth 5.0; 802.11ac Wi‑Fi me MIMO; dual band simultan (2.4GHz dhe 5GHz); IR pranues

Çfarë përmban pako fabrike nga Apple ?
Apple TV 4K
Siri Remote
Kabllo e karikimit
Lightning - USB kabllo
Dokumentacioni